NAGRADNI POLETNI KNJIŽNI IZZIV

Če je LEP DAN ZA UMOR tako posebna knjiga:

Prva slovenska potopisna kriminalka  

Drugačna zasnova: iščemo ne le morilca, temveč tudi... kdo je žrtev

Konec knjige, kakršnega niste vajeninaj bo tudi nagradna igra, povezana s knjigo čisto posebna!


Tokrat je 𝐍𝐀𝐆𝐑𝐀𝐃𝐍𝐈 𝐏𝐎𝐋𝐄𝐓𝐍𝐈 𝐊𝐧𝐣𝐢ž𝐧𝐢 𝐢𝐳𝐳𝐢𝐯 namenjen bralcem knjige LEP DAN ZA UMOR.

 Nekaj nalog imam za vas. Vi pa si z odgovorom na katero koli zastavljeno nalogo, lahko prislužite kar dve knjigi: LEP DAN ZA UMOR, ki jo s svojim nakupom podarja ena in edina Vesna Zorec! ter ŽALOST, KI BLEDI, ki gre iz mojega sklada za nagrade. Ne dvomim, da se boste obeh knjig razveselili. Tudi, če jih že imate, bosta nedvomno dobrodošli kot darilo za nekoga, ki ga imate radi, on pa ima rad ali Irsko ali Skandinaviko in pa branje...


Torej... naloge so... tri:

1. 𝐌𝐎𝐓𝐈𝐕𝐈 𝐙𝐀 𝐔𝐌𝐎𝐑 se v knjigo nalagajo nekako tako, kot smo si mi nalagali oblačila na Nordkappu: spodnja majica, majica, pulover, jopica, jakna, pa še kaj... tako mrzlo je bilo.. Koliko motivov ste našli v knjigi?

2. 𝐇𝐌... 𝐓𝐎𝐋𝐄 𝐏𝐀... v knjigi se kar nekajkrat ponorčujem iz... sebe. Kolikrat ste to opazili? Vas je motilo, vam je bilo všeč, ali sploh niste opazili?

3. 𝐌𝐎𝐉𝐈 '𝐋𝐉𝐔𝐁𝐈' 𝐏𝐎𝐓𝐍𝐈𝐊𝐈, kot jim reče vodička Manca. Kdo vam je bil najbolj simpatičen? Za koga ste držali pesti, da le ne bo žrtev? Ker se sama ne morem odločiti. Meni so bili čisto vsi po vrsti nadvse simpatični in jih imam še vedno, vse v glavi. Me pa zanima, kateri karakter je bil vam osebno najbolj všeč?


𝐍𝐀𝐆𝐑𝐀𝐃𝐍𝐈 𝐏𝐎𝐋𝐄𝐓𝐍𝐈 𝐊𝐍𝐉𝐈Ž𝐍𝐈 𝐈𝐙𝐙𝐈𝐕 𝐓𝐑𝐀𝐉𝐀 𝐃𝐎 𝟐𝟒.𝐀𝐕𝐆𝐔𝐒𝐓𝐀 𝟐𝟎𝟐𝟒!Odgovore na naloge mi pošljite izključno na mail, ki ga najdete na spletni strani ali kar kot komentar na spletni strani. Odgovori tu spodaj se ne bodo upoštevali!Pa začnimo...

Komentarji
* Elektronsko sporočilo ne bo objavljeno na spletni strani.