ZMENKI - Zakaj NE brati?

Nikar NE berite knjige ZMENKI, če:

- Ne marate nobenega humorja v knjigah in vam duhoviti dialogi sploh niso všeč.

- Se nočete spomniti svojih najstniških dni in tega, kako zelo zaljubljeni ste bili takrat (ali ste še) in kakšne težave ter zaplete je to prineslo v vaše življenje.

- Niti pod razno vas ne zanima, kako bi se nekdo, ki prihaja iz preteklosti več kot sto let nazaj, znašel z novo tehnologijo; še manj pa vas briga, ali bi vaš mobitel deloval v letu 1908 in kako so živeli takrat- zapisi in štosi na družabnih omrežjih so vam totalno tuji in da bi v knjigi prebrali, recimo: PA SIMON, KJE SI? A ME NE MARAŠ VEČ? JAVI SE 😠 TI SI MI VSE!!! Mwa;**; bi vas pripravilo, da bi knjigo takoj zabrisali v smeti.

- Niste dovolj nori, da bi brali o nekom, s katerim so vam težili (vam še težijo) v šoli, pa čeprav je to sam Ivan Cankar; in niti slučajno nočete, da bi vas slučajno zamikalo, da bi pa morda res vzeli kakšno njegovo delo v roke, saj bi ga v ZMENKIH spoznali na čisto drugačen način kot v šoli.

- Glavni junak v knjigi mora biti po vašem mnenju popolnež v vseh stvareh, če ima svoje grehe in napake... in če še celo kar v prvem poglavju prizna, da je marsikaj, tudi morilec... Mislim, tole je pa res višek in tega zagotovo ne boste brali! - knjige slovenskih avtorjev so vam itak: bljak.

Hja, v tem primeru vam knjige ZMENKI resnično NE priporočam😂 


Pripombe
* E-poštno sporočilo ne bo objavljeno na spletni strani.